Makedonia Palace Ξενοδοχείο Θεσσαλονίκη - Γαστρονομία

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το Makedonia Palace και ο πολυβραβευμένος executive chef του Σωτήρη Ευαγγέλου, σας υποδέχονται σε μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο chef Σωτήρης Ευαγγέλου πέρασε την πόρτα της κουζίνας του Makedonia Palace κρατώντας στα χέρια του το μικρότερο αλλά αυθεντικότερο σημειωματάριο συνταγών. Είχε τρεις μόλις λέξεις: Κουζίνα της καρδιάς. Από την πρώτη εκείνη ημέρα μέχρι σήμερα, έχουν περάσει αμέτρητα πρωινά, γεύματα, γευστικές βραδιές. Η συνταγή ωστόσο, παραμένει αναλλοίωτη, αν και τα πιάτα στα οποία μεταμορφώνεται είναι ατελείωτα.

Ακολουθώντας τον ρυθμό των τεσσάρων εποχών και των προϊόντων που μας προσφέρουν, η μαγειρική προσέγγισή του έχει ως βασικό θεμέλιο τα φρέσκα, τοπικά προϊόντα, από κάθε γωνιά της Μακεδονίας. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει πράξη -και πιάτο- η αυθεντική ελληνική κουζίνα. Μόνο έτσι ένα εστιατόριο γίνεται οικείο, με ζεστασιά και θαλπωρή, αφήνοντας πίσω του τα στεγανά και τα κοινότυπα ενός ξενοδοχειακού χώρου εστίασης.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ
ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ

Από τις 7 έως τις 11πμ απολαύστε ένα αυθεντικά 5άστερο πρωινό στο εσωτερικό σαλόνι ή τη βεράντα, με θέα τη θάλασσα.

ΑΛΗΘΙΝΗ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το Νavona σας καλωσορίζει με αυθεντική ιταλική pizza, μοναδικά ιταλικά ζυμαρικά, ξεχωριστά cocktail και μια εκπληκτική θέα στη θάλασσα για να ολοκληρώσει τη γαστρονομική σας εμπειρία.