SNOW-TRIPS - Makedonia Palace Mobile

SNOW-TRIPS

Αν επισκέπτεσαι την Θεσσαλονίκη τον χειµώνα, µπορείς να ζήσεις µια µονοήµερη εµπειρία χιονοδροµίας, στα κέντρα της Β. Ελλάδας. Απόλαυσε την µέρα σου κάνοντας σκι ή snowboard µε δάσκαλο ή χωρίς, θαύµασε την “άγρια” αλλά άκρως φιλική προς τον άνθρωπο φύση, δοκίµασε γεύσεις από την τοπική κουζίνα και ζήσε την µοναδική ελληνική φιλοξενεία σ’ένα από τα […]

Αν επισκέπτεσαι την Θεσσαλονίκη τον χειµώνα, µπορείς να ζήσεις µια µονοήµερη εµπειρία χιονοδροµίας, στα κέντρα της Β. Ελλάδας. Απόλαυσε την µέρα σου κάνοντας σκι ή snowboard µε δάσκαλο ή χωρίς, θαύµασε την “άγρια” αλλά άκρως φιλική προς τον άνθρωπο φύση, δοκίµασε γεύσεις από την τοπική κουζίνα και ζήσε την µοναδική ελληνική φιλοξενεία σ’ένα από τα χιονοδροµικά κέντρα κοντά στην Θεσσαλονίκη. Το Σέλι και τα 3-5 Πηγάδια στο όρος Βέρµιο, το Ελατοχώρι στα Πιέρια όρη (κοντά στον Όλυµπο) και το Καιµάκτσαλαν στο όρος Βόρρας, είναι τα τέσσερα χιονοδροµικά κέντρα, µόνο µερικά χιλιόµετρα µακρυά από την Θεσσαλονική, που µπορείς εσύ, οι φίλοι σου και η οικογένεια σου να απολαύσετε µια ηµερήσια εξόρµηση στα χιόνια. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε µαζί µας. Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 897197.

Σέλι

Το Εθνικό Χιονοδροµικό Κέντρο Σελίου, µε υψόµετρο 1530-1890µ., βρίσκεται κοντά στην πόλη της Βέροιας, σε απόσταση 100χλµ από την Θεσσαλονίκη (περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά). Το πρώτο χιονοδροµικό κέντρο της Ελλάδας, συνδυάζει τις καλές εγκαταστάσεις lift και πιστών σκί, τις ήπιες καιρικές συνθήκες και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής για µονοήµερες απόδρασεις από την πόλη.

Ελατοχώρι

Το Χιονοδροµικό Κέντρο Ελατοχωρίου το συναντάµε στη βορειοανατολική πλευρά των Πιερίων Ορέων, σε υψόµετρο 1450µ και µόλις 105χλµ από την Θεσσαλονική (περίπου 1ώρα και 40λεπτά). Οι άρτιες υποδοµές του κέντρου, οι πίστες σκι µε διαφορετικό βαθµό δυσκολίας, η υπέροχη φύση που το περιβάλει, η θέα στον Όλυµπο και οι εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής, καθιστούν το κέντρο ελκιστικό στον επισκέπτη.

Βόρας – Καιμάκτσαλαν

ο Χιονοδροµικό Κέντρο Καιµάκτσαλαν το σναντάµε στο 3ο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας µε υψόµετρο 2050-2524µ, 132χλµ από Θεσσαλονίκη (περίπου 2ώρες και 30 λεπτά). Με πίστες για όλα τα επίπεδα των χιονοδρόµων, σύγχρονες εγκαταστάσεις χιονοδροµίας και εστίασης, το χιονοδροµικό κέντρο Καιµάκτσαλαν φηµίζεται για την δυνατότητα άθλησης αλλά και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες.

 

3-5 Πηγάδια

Το χιονοδροµικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, µε υψόµετρο 1430-2005µ, βρίσκεται δίπλα στην πόλη της Νάουσας, σε απόσταση 110χλµ από την Θεσσαλονίκη (περίπου 1 ώρα και 50 λεπτά). Οι πίστες κάθε βαθµού δυσκολίας, η τεχνητή χιόνωση, η πυκνή βλάστιση και οι εγκαταστάσεις εστίασης, καθιστούν το χιονοδροµικό κέντρο ιδανικό προορισµό για ηµερίσιες χιονοδροµικές εκδροµές.

post featured image