YOGA - Makedonia Palace Mobile

YOGA

Η Υoga είναι μια θαυμάσια πρακτική άσκηση που προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία. Μέσω της Υoga μπορείτε να αποκτήσετε ευελιξία, μείωση της αρτηριακής πίεσης, μείωση του στρες ενώ ενισχύει τα οστά μέσω της συχνής άσκησης και επανάληψης. Σε μια ιδιωτική συνεδρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς από το Peacock Yoga Shala, επωφεληθείτε από […]

Η Υoga είναι μια θαυμάσια πρακτική άσκηση που προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία. Μέσω της Υoga μπορείτε να αποκτήσετε ευελιξία, μείωση της αρτηριακής πίεσης, μείωση του στρες ενώ ενισχύει τα οστά μέσω της συχνής άσκησης και επανάληψης. Σε μια ιδιωτική συνεδρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς από το Peacock Yoga Shala, επωφεληθείτε από την εξατομικευμένη προσοχή του ειδικευμένου γιόγκι ή πάρτε μέρος σε ένα από τα ομαδικά μαθήματα της Hatha, Vinyasa, Yin, Aerial , Teens Yoga. Το Makedonia Palace σας δίνει την δυνατότητα να κλείσετε την δική σας συνεδρία Yoga σε personal ή σε ομαδικό επίπεδο. Πραγματικές στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης.Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 897197.

Yin Yoga

Η Yin Yoga είναι μια πιο αργή πρακτική όπου οι στάσεις κρατιούνται παθητικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα δουλεύοντας στους εν τω βάθει (γιν) πυκνούς συνδετικούς ιστούς και τις αρθρώσεις.

Hatha Yoga

Hatha Yoga είναι μια παραδοσιακή πρακτική γιόγκα που περιλαμβάνει σωματικές ασκήσεις, τεχνικές αναπνοής και διαλογισμό.

Vinyasa – Flow

Στη Vinyasa ή Flow οι κινήσεις ρέουν ομαλά διαδοχικά και συγχρονισμένα με την αναπνοή με ελάχιστες ενδιάμεσες θέσεις ξεκούρασης. Κάθε μάθημα Vinyasa είναι διαφορετικό καθώς υπάγεται στον ελεύθερο σχεδιασμό του δάσκαλου ανάλογα με τη δημιουργική του έκφραση.

Aerial Yoga

Η Aerial Yoga είναι μια υβριδική πρακτική  που συνδυάζει παραδοσιακές στάσεις γιόγκα και εναέρια κόλπα με τη βοήθεια υφασμάτινης αιώρας. Είναι μια μοναδική και ωφέλιμη πρακτική με στοιχειά ανακούφισης και ελευθερίας για τον ασκούμενο.

post featured image